Hanneke Lammers PenO Advies en Coaching

Contactgegevens:

Hanneke Lammers
Looijersgracht 28
8331 GW  Steenwijk

T: 0521-851234
M: 06-46327771
I:  www.hl-poadvies.nl

Bedrijfsrubrieken

  • Personeel / Coaching
    P en O adviseur


Hanneke Lammers P&O advies en coaching is een no-nonsense bureau dat ingezet kan worden bij personeel- en organisatievraagstukken. 

Krachtig en mensgericht

Hanneke biedt het allround P&O-werk aan: werving en selectie, functiebeschrijvingen en -waarderingen, ziekteverzuimbegeleiding, beoordeling of ontslag. Van Hanneke krijgt u geen praatjes en theorieën, maar een snelle analyse en concrete aanpak. Zij vat de koe bij de horens. Invoelend, met de mens als basis. “Een mens is een toegevoegde waarde voor een onderneming, vormt het onderscheidend vermogen. Of het nu gaat om vaardigheden, gedrag of taken.”

Sparringpartner

Als P&O adviseur en coach sluit Hanneke heel flexibel aan op uw behoeften en op de cultuur van uw bedrijf. “Ik ben er om u aan alle kanten bij te staan, wanneer het gaat om de mens in de organisatie. Met teamontwikkeling bijvoorbeeld, zodat collega’s elkaars kwaliteiten zien, begrijpen en weten te benutten.”
Hanneke is een praktische en doelgerichte sparringpartner, voor die momenten dat het erop aankomt. Een tijdelijke compagnon die makkelijk switcht van klein naar groot, van het opstellen van arbeidscontracten naar strategische adviezen, van een goed gesprek op de werkvloer naar raad voor de werkgever.

Want… mensen zijn het waard!

UITGELICHT