Kunst aan het Werk

Contactgegevens:

Marcia IJzerman
Schaepmanstraat 28
8331 AW  Steenwijk

T: 
M: 06 - 15111422
I:  www.kunstaanhetwerk.nl

Bedrijfsrubrieken

  • Kunst en cultuur
    Toegepaste kunstprojecten
  • Onderwijs / Training
    Creativiteitsontwikkeling
  • Personeel / Coaching
    Creatieve teambuilding


Kunst aan het Werk verbindt bedrijven die zich onderscheidend willen presenteren met kunstenaars die zich professioneel voor het bedrijfsleven willen inzetten. Projectmanager Marcia IJzerman slaat zo een creatieve brug tussen kunstenaars en ondernemingen.

Onderscheidende bedrijfspresentaties

Bedrijven die op een vakbeurs, bij een opening of tijdens een evenement een onvergetelijke indruk willen achterlaten vinden bij Kunst aan het Werk de oplossing: kunst op maat. “Wij werken met bedrijven die meer willen dan standaardoplossingen, die zoeken naar creatieve denkers en kwaliteit vanzelfsprekend vinden”, aldus Marcia IJzerman.

Projectcommunicatie

Bij Kunst aan het Werk staat professionaliteit voorop. Marcia begeleidt elk project van A tot Z en zorgt voor een strakke planning en regelmatige terugkoppeling naar de opdrachtgever. Als ervaren communicatieadviseur én als beeldend kunstenaar weet zij haar creatieve blik te combineren met een professionele aanpak en biedt zo de perfecte schakel tussen beide partijen. “Korte lijnen en rechtstreeks contact maken elk project bespreekbaar, zodat niemand voor verrassingen komt te staan”.

Creatieve denktank

Kunst aan het Werk beschikt over een groot netwerk van kunstenaars en vakmensen binnen uiteenlopende disciplines en specialismen: “Van kunstschilders en beeldhouwers tot glaskunstenaars en dichters. Ook CAD tekenenaars en timmerlieden behoren tot ons netwerk.” Voor elk project brengt Marcia de meest geschikte mensen samen in een projectteam. Zo vormen zij een ‘creatieve denktank’ voor het bedrijf, waarmee een inspirerend en vernieuwend project ontwikkeld en gerealiseerd kan worden.

UITGELICHT