Winetable Wijnimport

Contactgegevens:

Sjoerd IJzerman
Westercluft 178
8332 AJ  Steenwijk

T: 
M: 06 - 24222255
I:  www.winetable.nl

Bedrijfsrubrieken

  • Inkoop / aanbesteding /groothandel
    Wijnimport en Horeca
  • Detailhandel / online winkels
    Wijnimport en Horeca
  • Horeca / Catering / Voeding
    Wijnimport en Horeca


Sjoerd IJzerman van Winetable Wijnimport heeft zich toegelegd op de import van exclusieve smaakvolle wijnen voor een redelijke prijs. Maak kennis met Winetable wijnen!

Gastronoom Sommelier

Sjoerd IJzerman heeft een grote passie voor wijnen. Als Gastronoom Sommelier heeft hij jarenlang bij verschillende gerenommeerde restaurants de wijnkaart bepaald en de gasten geadviseerd bij de keuze van hun wijnen. Nu zijn de restaurants zijn klant en importeert hij voor hen de mooiste wijnen.

Import wereldwijd

Sjoerd bezoekt overal in Europa kleine wijnboeren op zoek naar wijnen die zijn klanten zullen waarderen. Exclusiviteit, smaak en prijs zijn daarbij bepalend. Voor ‘verre wijnen’ maakt hij gebruik van bekende tussenhandelaren. Maar altijd speelt de vraag: “Wat vinden mijn klanten lekker?” Daarbij vertrouwt hij niet alleen op zijn eigen oordeel, maar raadpleegt hij regelmatig een smaakpanel van vrienden en bekenden. Want zoals Sjoerd het zegt: “wijn kopen is niet moeilijk, wijn verkopen is een kunst”.

Verkoop en proeverijen

De klanten van Winetable Wijnimport bevinden zich deels in de horeca. Veel restaurants laten zich al door Sjoerd adviseren bij de samenstelling van hun wijnkaart. Maar ook particulieren kunnen hun wijn bij hem bestellen. Daarnaast organiseert hij regelmatig proeverijen in verschillende varianten en gaat binnenkort zijn webwinkel van start. Wilt u ook kennis maken met Winetable wijnen?

UITGELICHT