van-lingen.nl

Contactgegevens:

Ronald van Lingen
J.H. Tromp Meestersstraat 13
8331 GN  Steenwijk

T: 
M: 06-2000 2698
I:  www.van-lingen.nl

Bedrijfsrubrieken

  • ICT / Internet / printen
    Kantoorautomatisering
  • ICT / Internet / printen
    Websitebouw en onderhoud
  • ICT / Internet / printen
    ICT Advies


Ronald van Lingen is specialist in kantoorautomatisering en het bouwen van websites. Hij richt zich vooral op de kleinere bedrijven, zodat die zich beter kunnen profileren.
 

Kantoorautomatisering

"Waarom zou je moeilijk doen als het makkelijk kan?” Ronald is een kei in het bedenken en ontwerpen van automatiseringsprogramma’s die de bedrijfsvoering vereenvoudigen. Van simpele programma’s voor het schrijven van brieven, facturen en aanmaningen tot ingewikkelde add-ins voor office. Als programmeur van grote automatiseringsprojecten is het voor Ronald een uitdaging om juist kleine bedrijven van zijn kennis te laten profiteren. Ronald geeft ook advies over automatisering. Tevens levert hij hardware, inclusief de benodigde software. Wie een laptop koopt via Ronald kan dus direct aan de slag!

Websitebouw

"Er zijn zoveel slecht functionerende websites in de lucht, dat hou je niet voor mogelijk!” Ronald wil graag laten zien “dat het beter kan”, dat een website die technisch goed is opgebouwd en op mobiel is voorbereid, beter vindbaar is en meer waardering krijgt. Van-lingen.nl bouwt websites op maat, zowel in HTML als met een CMS.  Daarnaast is hij gespecialiseerd in Google Apps en Google Adwords.

Websiteam

Samen met Harriët Kalthof en Monique Molenaar is Ronald een samenwerking aangegaan voor het maken van complete websites. Vanuit het Websiteam maken zij websites met drie puntjes op de i: techniek, vormgeving en tekst.

UITGELICHT