Samenwerkingen binnen ZME-netwerk

ZELFSTANDIG MET ELKAAR

Deze slogan staat niet op zichzelf, maar heeft sinds het ontstaan van ZME-netwerk al geleid tot meerdere samenwerkingen tussen verschillende deelnemende bedrijven. Staat jullie samenwerking hier niet bij? Neem dan contact op met het het secretariaat van ZME-netwerk.

Het Websiteam                 

Nadat Harriët, Ronald en Monique in 2011 de website voor ZME-netwerk hadden gemaakt smaakte deze samenwerking naar meer en zijn ze verder gegaan onder de naam Websiteam. Met drie puntjes op de i: vormgeving, techniek en tekst hebben ze al meerdere unieke websites afgeleverd, ook voor verschillende ZME-deelnemers.

Proeflocatie de PolLepel - Natuur Culinair

Philip is natuurfotograaf en heeft van zijn mooiste foto's thema voorstellingen gemaakt. Onder het genot van heerlijke hapjes laat hij die graag in Proeflocatie de PolLepel zien.

Proeflocatie de PolLepel - Huiskamerdiners

Zin in bijzonder eten in een huiskamerambiance? Elke maand kun je daarvoor terecht in de B&B van Loekie en Willem, terwijl Marijke zorgt voor de meest bijzondere eerlijke gerechten.

Vastgoedinformatica

Bart Kraan ontwikkelt innovatieve gegevensverzamelingen voor de vastgoedwereld, op basis van open data. Harold maakt hier gebruik van bij het opstellen van zijn woonwaarderapporten.

Aankoop / Verbouw van panden

Door samen te werken bij de aankoop en verbouw van woningen en bedrijfspanden weten Harold, Arjon en Martin opdrachten te verwerven, die ze anders niet zouden krijgen. Als makelaar, architect en bouwbegeleider versterken ze elkaar bij hun werkzaamheden.

Huis in Beweging

Huis in beweging is een samenwerking tussen experts op het gebied van wonen en financiën met het doel om woningen sneller en beter te verkopen. 

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  


  
  
  
  
  
  

  

    
  
  
  
  
  

  
   
      
   

 

UITGELICHT