Zelfstandig met Elkaar
Slider

AJP Leer

Met ‘Hond en Buiten’ richt Annette Peereboom zich tot iedereen die met of zonder hond volop wil genieten van het buitenleven.

Webshop

“Het begon met het fokken van hondjes”. Annette Peereboom fokt al jaren honden van de rassen: Duitse Staande Langhaar en Engelse Springer Spaniel. Door de vele contacten met de honden en hun baasjes, is het idee geboren om een webshop te beginnen voor de hond, de baas en het buitenleven. Nu verkoopt ze via haar webshop niet alleen een groot scala aan kwaliteitsproducten voor de hond, maar levert ze ook producten voor echte buitenmensen.

Workshops Outdoor Cooking

Voor iedereen die net als Annette graag buiten is, biedt Hond en Buiten workshops onder de titel ‘Outdoor Cooking’. Hierbij leer je koken met de Dutch Oven, een gietijzeren ‘stapelpan’ en de Heksenketel, koken op open vuur. “Gewone gerechten, stoofpotten, pizza of appeltaart, je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het buiten klaar maken”.

Excursies in het riet

Ook voor de sportievelingen en natuurliefhebbers heeft Hond en Buiten een activiteit ontwikkeld: een excursie met de rietteler. Al wandelend tussen rietvelden en moerasbossen vertelt de rietteler gedurende een drie uur durende excursie over het Nationale Park de Weerribben en ervaar je de bijzondere sfeer van dit indrukwekkende natuurgebied. Aanmelden kan via de website van Hond en Buiten.

Honden trimmen en hondenoppas

Naast de webshop en het buitenleven spelen honden nog steeds een belangrijke rol in het leven van Annette. Naast haar eigen drie honden heeft ze altijd nog plaats voor logeerhonden; voor een dag, een weekend of een vakantie. En ook voor het trimmen van een hond kun je bij Annette terecht.

Contactgegevens

AJP Leer

Annette Peereboom
Blokzijlseweg 1
8371 VG Scheerwolde

06-53319187
06-53319187
https://www.ajpleer.nl
annette@ajpleer.nl

Bedrijfsrubriek

Architectuur / huis / tuin
Detailhandel / online winkels

 

Uitgelichte bedrijven