Zelfstandig met Elkaar
Slider

Hazelhoff – Advies

Verzekering, hypotheek of financiering nodig? Of wilt u beleggen, sparen of leasen? Bij Hazelhoff- Advies krijgt u altijd een financieel advies op maat.

Persoonlijk en deskundig

Harry Hazelhoff is al vele jaren adviseur op het gebied van verzekeringen, hypotheken, vermogensvorming en financieringen. Daardoor weet hij precies waar u naar op zoek bent en bent u verzekerd van een onafhankelijk en deskundig advies. Een persoonlijke aanpak met korte lijnen en flexibele agenda zorgen voor een vaste klantenkring, want Harry bespreekt de zaken het liefst “in een vertrouwde omgeving bij u aan de keukentafel”.

Verzekeringen en Second Opinion

Welke verzekeringen zijn er en wat heeft u nodig? Bij Hazelhoff – Advies bent u aan het goede adres voor alle mogelijke verzekeringen. Van privé tot zakelijk. Van inboedel –tot zorgverzekering. Ook voor het laten doorlichten van uw huidige verzekeringspakket kunt u bij Harry Hazelhoff terecht. Zijn Bureau Second Opinion schept snel duidelijkheid en dat kan u veel kosten besparen.

Hypotheken, financieringen en vermogensvorming

Er zijn veel instanties die hypotheken en financieringen verstrekken. Maar welke hypotheek of leenvorm is voor u het meest geschikt? En wanneer u wilt sparen voor later, wat zijn dan de beste opties? Gelet op uw persoonlijke situatie zet Harry de mogelijkheden op een rijtje, zodat u weloverwogen de juiste keuze kunt maken.

Hazel– Lease

Een nieuwe auto nodig? U kunt dit natuurlijk financieren met een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Maar wist u dat het ook aantrekkelijk kan zijn om een auto te leasen? Dat kan zowel zakelijk als particulier. Vanuit Hazel– Lease biedt Harry Hazelhoff zijn expertise aan voor het opmaken van een zakelijk- of privé leasecontract. Wilt u eerst een persoonlijk advies? Vraag Harry om voor uw situatie de verschillen en voordelen op een rijtje te zetten.

Contactgegevens

Hazelhoff – Advies

Harry Hazelhoff
De Beugel 51
8332 JV Steenwijk

0521-520083
06-54320200
http://www.hazelhoff-advies.nl

Bedrijfsrubriek

Financiele en juridische diensten

 

Uitgelichte bedrijven

Sluit Menu