Zelfstandig met Elkaar
Slider

In Verbinding Coaching en Training

Met In Verbinding Lichaamsgerichte Coaching en Training biedt Janny van ’t Zand-Fokkema ondersteuning aan iedereen die uit balans is en op eigen kracht de verbinding met zichzelf en de ander wil herstellen.

Balans tussen denken, voelen en handelen

“In mijn praktijk komen mensen met zowel fysieke als mentale klachten als gevolg van bijvoorbeeld een burned out, rouwproces, loopbaanvraagstuk of re-integratietraject.” Janny heeft meer dan twintig jaar praktijkervaring en werkt vanuit Zwolle en Steenwijk. Zij weet vaak snel te achterhalen waarom iemand uit balans is. Samen met de cliënt wordt dan bepaald met welke training die balans tussen het denken, voelen en handelen kan worden hersteld.

Lichaamsgerichte coaching en training

Door zichzelf kwetsbaar op te stellen en een veilige omgeving aan te bieden, geeft Janny haar cliënten de ruimte om op eigen kracht aan hun ‘verbinding’ te werken. Haar lichaamsgerichte coaching en training omvat onder andere: ademtherapie, assertiviteitstraining, Reiki, haptonomie, Lichaamsgerichte psychotherapie, Meditatie, Healing, Mindfulness, Triggerpoint en Theorie-U.

Organisatie –en familieopstellingen

Naast individuele coaching en training is Janny ook gespecialiseerd in organisatie –en familieopstellingen. Het doel hiervan is zichtbaar te maken welke positie een individu in een familie of organisatie inneemt en wat daarvan de gevolgen zijn voor zijn of haar functioneren en welbevinden.

Workshops en samenwerking

Janny is aangesloten bij een beroepsvereniging en werkt veel samen met andere disciplines, zoals huisartsen, bedrijfsartsen, P&O -ers en geestelijk verzorgers. Zij geeft ook workshops en cursussen over een thema of werkwijze voor zowel particulieren als bedrijven.

Contactgegevens

In Verbinding Coaching en Training

J. van 't Zand-Fokkema
Dopheide 66
8331 ZA Steenwijk

0521-521579
06-17068720
http://www.coaching-inverbinding.nl

Bedrijfsrubriek

Personeel / Coaching
Zorg / Gezondheid / Welzijn

 

Uitgelichte bedrijven

Sluit Menu