Zelfstandig met Elkaar
Slider

Koel ICT

Als ICT en Cloudspecialist begeleidt Chris Koeling vanuit KOEL ICT ondernemers die optimaal gebruik willen maken van de voordelen van het digitale tijdperk.

Cloud – het nieuwe werken

Chris Koeling heeft een jarenlange ervaring als hoofd automatisering bij grote organisaties. Hij weet als geen ander hoe binnen bedrijven energie wordt verspild, doordat digitale bestanden op verschillende locaties staan. Hij ziet de oplossing in de Cloud, het nieuwe werken, en is daarom met KOEL ICT een gecertificeerd Google en Microsoft partner geworden.

Overal toegang tot je bestanden

Met Google en Microsoft wordt vanuit de Cloud gewerkt, zodat bestanden en agenda’s eenvoudig gedeeld kunnen worden en ook e-mail op alle apparaten beschikbaar is; op de smartphone, tablet en computer. “In feite is het een vergelijkbaar systeem als bekende Microsoft Office, maar dan in de Cloud. Het is niet alleen een veiligere en snellere manier van werken, maar het geeft medewerkers ook de mogelijkheid om tegelijk aan hetzelfde document te werken.” Koel ICT adviseert en begeleidt bedrijven bij het omschakelen naar deze nieuwe manier van werken.

Werkplekbeheer

Iedereen kent het probleem van vastlopende computers, een printer die niet werkt, een beamer die het nét voor die belangrijke presentatie laat afweten en andere dagelijkse problemen waar medewerkers tegenaan lopen. Het beheren van de apparatuur op de werkplekken en het monitoren dat deze 24/7 goed werkt, is voor veel bedrijven een belangrijk aandachtspunt: het moet gewoon werken. Storingen aan apparatuur, het installeren van nieuwe software en het oplossen van storingen leidt teveel af van waar het in jouw bedrijf echt om gaat.

Het uitbesteden van werkplekbeheer zorgt ervoor dat binnen jouw bedrijf kan worden gefocust op de primaire bedrijfsprocessen. De processen waar jouw bedrijf goed in is en waar jij je geld mee verdient.

Contactgegevens

Koel ICT

Chris Koeling
Stationsplein 8
8331 GM Steenwijk

0521 - 85 41 76
06-21523950
https://www.koelict.nl
info@koelict.nl

Bedrijfsrubriek

ICT / Internet / Printen
Reclame / Tekst / Fotografie

 

Uitgelichte bedrijven