Zelfstandig met Elkaar
Slider

Kookstudio De Melkweg

Wilke Aukes is het gezicht van De Melkweg, het regionale centrum voor lichaam en geest in Tuk. Op deze locatie – ooit de kantine van de regionale melkfabriek – runt zij een kookstudio en praktijk voor acupunctuur.
Ruimteverhuur

De kookstudio, diverse zalen en praktijkruimtes zijn beschikbaar voor verhuur. Voor vergaderingen en bijeenkomsten van 8 tot 24 personen; voor workshops, lessen, therapieën, lezingen enzovoorts. De aangename ruimtes variëren van 20 tot en stralen rust en warmte uit. Wilt u een kijkje nemen? Neem dan contact op met Wilke.
Praktijk

Als acupuncturist werkt Wilke vanuit de klassieke Chinese geneeswijze. Het streven is het hervinden van het oorspronkelijk evenwicht, de natuurlijke balans. “Klachten die ik veel behandel zijn rug- en nekklachten, slaapproblemen, huidproblemen en klachten rond menstruatie, menopauze en spijsvertering. De behandeling kan zijn een voedingsadvies, een acupunctuur- of kruidenbehandeling of een doorverwijzing.”
Wilke is lid van de Ned. Ver. voor Traditionele Chinese Geneeswijze Zhong. De meeste zorgverzekeraars vergoeden (deels) de kosten van een consult; raadpleeg uw verzekeraar.
Keuken

Een kookworkshop of kookles met collega’s, vrienden of familie? Een geheel verzorgde lunch of diner tijdens een bijeenkomst? Het kan in De Melkweg. In de ruime, gezellige keuken wordt gewerkt met zoveel mogelijk biologische en regionale seizoensproducten. “In harmonie, eerlijk, liefdevol en puur koken en eten met elkaar.”

www.demelkwegtuk.nl
www.kookstudiodemelkweg.nl
www.acupunctuursteenwijk.nl

Contactgegevens

Kookstudio De Melkweg

Wilke Aukes
Tukseweg 87a
8334 RS Tuk

0521 - 518773
06 - 41467191
https://www.demelkwegtuk.nl

Bedrijfsrubriek

Horeca / Catering / Voeding
Onderwijs / Training
Zorg / Gezondheid / Welzijn

 

Uitgelichte bedrijven

Sluit Menu