Zelfstandig met Elkaar
Slider

Leefstijlcoach Meppel

Zit je letterlijk en figuurlijk niet lekker in je vel? Als HBO leefstijlcoach helpt Janneke Krijger je bij het nemen van haalbare stappen naar een gezonde en positieve leefstijl die bij je past.
Streven naar een gezonde en positieve leefstijl

“Het is mijn passie om mensen die met zichzelf in de knel zitten te begeleiden bij het omschakelen naar een andere leefstijl, zodat ze zich weer prettig voelen en anders over zichzelf gaan denken”. Janneke Krijger is medisch laborante en heeft vandaaruit de HBO opleiding tot leefstijlcoach gevolgd. Dat was voor haar de verandering die nodig was om weer positief en energiek in het leven te staan. Nu helpt zij anderen bij het proces dat moet leiden tot een gezond en vitaal leven dat bij hen past.
Regie in eigen hand

Het doel van een leefstijlcoach is dat mensen inzicht krijgen in de eigen leefgewoontes en bereid zijn om ongezonde gewoontes los te laten. “Het gaat mij niet alleen om het geven van adviezen over gezonde voeding, beweging en ontspanning, dat is wel belangrijk, maar het gaat mij vooral om het motiveren en begeleiden van mensen bij het invoeren van een gezonde en positieve leefstijl. Zo houden ze de regie over hun gezondheid en welzijn in eigen hand.”
Concreet

Wat doet een HBO leefstijlcoach, zoals Janneke nu precies? Door het stellen van kritische en confronterende vragen houdt ze je een spiegel voor om helder te krijgen welke leefstijl bij jou past en hoe je jezelf in beweging kunt zetten. Vervolgens helpt ze je met het opstellen van een persoonlijk plan en begeleidt ze je bij de uitvoering daarvan. Daarbij gaat het om zaken als weten hoe je lichaam en geest werken, je tijd en energie beheren, goed omgaan met je omgeving en stress en onrust kunnen hanteren. Janneke volgt je daarbij kritisch en steunt je bij de stappen die je zet met als doel dat je uiteindelijk zonder haar weer verder kunt. “Het vinden en versterken van motivatie is cruciaal, want je moet het wel zelf doen!”

Contactgegevens

Leefstijlcoach Meppel

Janneke Krijger
Troelstraplein 46
7942 BE Meppel

0522 - 263548
06 - 23408379
https://www.leefstijlcoachmeppel.nl

Bedrijfsrubriek

Zorg / Gezondheid / Welzijn

 

Uitgelichte bedrijven

Sluit Menu