Zelfstandig met Elkaar
Slider

Logistically

Als interim manager heeft Sjaak Lekkerkerker voor menig bedrijf of organisatie de koers bepaald. Nu is hij in Steenwijk actief als managing director bij Huis ten Wolde.
Bijzonder welkom

“Wat ik op een bepaald moment doe dat ben ik ook”. Vol overgave heeft Sjaak Lekkerkerker zich gestort op zijn rol als interim directeur van Huis ten Wolde: een rustieke en sfeervolle verblijfsaccommodatie aan de voet van de Woldberg in Steenwijk. Sinds zijn aantrede in juni 2013 heeft het Huis een kleine metamorfose ondergaan, zodat er een verblijfssfeer is ontstaan waar iedereen zicht prettig en “bijzonder welkom” voelt.
Kansen voor iedereen

Huis ten Wolde maakt deel uit van de B’ulah groep, een organisatie met veel aandacht voor de inclusieve samenleving. “Wij hebben veel respect voor ieders mogelijkheden”, aldus Sjaak en als het even kan wordt er een werkplek gecreëerd voor iemand met een beperking op de arbeidsmarkt. Zo ontstaan er kansen voor iedereen.
Oprechte gastvrijheid

“Een beleving van gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit staat bij ons voorop”. Wie een bezoek brengt aan Huis ten Wolde begrijpt wat Sjaak bedoelt: vriendelijke en behulpzame medewerkers, goed eten met hoogwaardige streekproducten, comfortabel ingerichte hotelkamers en uitgebreide wellness-faciliteiten geven de bezoeker een gevoel van oprechte gastvrijheid.
Vergaderen, overnachten, eten en feesten

Huis ten Wolde is ingesteld op de ontvangst van zowel zakelijke als toeristische gasten en biedt ruimte voor de organisatie van feesten en partijen: Verschillende vergaderruimten, een sfeervolle huiskamer met open haard, een grand café, een kwaliteitsrestaurant, een fraaie kunstkamer en een binnenzwembad met beauty & welness. Voor Sjaak en zijn medewerkers heeft dit alles maar één doel: “Dat de gast met veel plezier terug denkt aan een bijzonder verblijf”.

Contactgegevens

Logistically

Sjaak Lekkerkerker
Onderduikersweg 6
8346 KP De Bult

06 - 12163286

Bedrijfsrubriek

Horeca / Catering / Voeding
Reclame / Tekst / Fotografie
Transport / Logistiek

 

Uitgelichte bedrijven

Sluit Menu