Zelfstandig met Elkaar
Slider

Lydia beauty en wedding

Ga je trouwen en kun je wel wat ondersteuning gebruiken bij het organiseren van de bruiloft en het feest? Klop dan aan bij Lydia Beauty & Wedding. Zij geeft je een advies op maat en helpt je bij de organisatie van deze stralende dag.
Weddingplanner

Lydia Vos is weddingplanner. Dat is haar op het lijf geschreven of zoals ze het zelf zegt: “ik hou van organiseren en plannen en geniet ervan om van elk feest iets moois en bijzonders te maken”. Je kunt bij haar niet alleen terecht voor advies, maar je kunt haar ook inhuren als ceremoniemeester, voor de organisatie van de gehele bruiloft of voor de organisatie van alleen het feest.
Drie arrangementen

Heb je weinig puf of tijd voor het organiseren van je bruiloft? Geef dan alles uit handen en laat Lydia je bruiloft van a tot z regelen: van locaties tot catering en van muziek tot papierwinkel. Ook op de dag zelf is zij dan aanwezig om te zorgen dat alles goed verloopt.
Zoek je alleen iemand die je bij de voorbereidingen van de bruiloft kan helpen en pas op de dag zelf de touwtjes uit handen neemt? Vraag dan of Lydia jullie ceremoniemeester wil zijn.
Wil je Lydia vooral inschakelen als ‘partyplanner’ ? Ook dat kan. Zij regelt dan het feest van begin tot einde. Of het nu gaat om een bruiloftsfeest, een babyshower, jubileumfeest of kinderfeest, Lydia maakt van elk feest een groot succes!
Kapsalon en beauty

Naast weddingplanner en partyplanner is Lydia ook kapster. Zij heeft een eigen kapsalon, schoonheidssalon en nagelstudio in het centrum van Lemmer: drie in één. Daarbij organiseert zij workshops op het gebied van kapsels en beauty: over bijvoorbeeld visagie, het opsteken van lang haar of ‘papa’s leren vlechten’, voor vaders van dochters die soms letterlijk met de handen in het haar zitten. En natuurlijk heeft Lydia een ‘bruidsarrangement’, voor bruidsparen die er op die speciale dag prachtig gekapt en stralend uit willen zien.

Contactgegevens

Lydia beauty en wedding

Lydia Faber - Vos
Capellestraat 19
8331 LM Steenwijk

06 - 23579031
https://www.lydiabeauty.nl

Bedrijfsrubriek

Detailhandel / online winkels

 

Uitgelichte bedrijven

Sluit Menu