Zelfstandig met Elkaar
Slider

PrimaPrent

Harriët Kalthof van PrimaPrent is een veelzijdig grafisch ontwerpster, die voor elke klant een passend persoonlijk ontwerp in petto heeft.
Fotografie en illustraties

“Mijn grafische veelzijdigheid is de kracht van PrimaPrent”. Harriët, lithograaf van oorsprong, spreekt de taal van de drukkerijwereld. Zij beheerst grafische technieken als kleuromzetting en beeldbewerking en weet hoe een drukwerk wordt opgemaakt en vormgegeven. Daarnaast is zij een meester in het maken van speelse illustraties, zoals het weervrouwtje in de Steenwijker Courant.
Huisstijl, website en drukwerk

“Ik vind het belangrijk dat een logo of huisstijl past bij wat een persoon of bedrijf wil uitdragen”. Harriët kan goed luisteren en weet als geen ander het gevoel dat bij haar opkomt te vertalen naar een passend ontwerp. Haar ontwerpen zijn illustratief en grafisch en daardoor heel persoonlijk. Met veel aandacht en geduld komt zij bijna altijd tot het perfecte ontwerp; of het nu gaat om een logo, een huisstijl, een website of de opmaak en vormgeving van drukwerk.
Websiteam

Samen met Ronald van Lingen en Monique Molenaar is Harriët een samenwerking aangegaan onder de naam Websiteam. Samen maken zij complete websites met drie puntjes op de i: Vormgeving, techniek en tekst.

Contactgegevens

PrimaPrent

Harriët Kalthof
Barend Loosweg 11
8356 HC Blokzijl

0527-292018
06- 36216237
https://www.primaprent.nl

Bedrijfsrubriek

ICT / Internet / Printen
Kunst en Cultuur
Reclame / Tekst / Fotografie

 

Uitgelichte bedrijven

Sluit Menu