Zelfstandig met Elkaar
Slider
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jaarafsluiting 2019

13 december, 2019 van 20:00 tot 23:59

Gezellige mensen, lekker drankje, smakelijk hapje, sfeervolle muziek: kortom, alle ingrediënten om een leuke avond te hebben!

Graag nodigen we jullie (én eventuele partners, maar ook introducees of geïnteresseerden) van harte uit voor het ZME eindejaarsfeestje op vrijdagavond 13 december. Dit is wat ons betreft géén ongeluksdag want we gaan samen terugkijken op het ondernemersjaar 2019 en proosten op al het moois en nieuws wat 2020 ons gaat brengen.

Ook willen we nog één keer proosten met leden van wie we in 2020 helaas afscheid moeten nemen, maar ook proosten op en met onze nieuwe leden!

Omdat de combinatie muziek, dansen en ZME tot nu toe een gouden combinatie is gebleken, gaan we dit eindejaarsfeestje weer op een muzikale en feestelijke manier invullen.

Café De Boekanier in Steenwijk is de 13e december de plaats om te zijn. In deze sfeervolle bruine kroeg kunnen we gezellig met elkaar netwerken, (hernieuwd)kennis maken, meezingen (het maakt niet uit als je niet kunt zingen!) en swingen op de dansvloer. Uiteraard onder het genot van een drankje en verschillende hapjes.

-> Partners en/of introducees zijn van harte welkom; hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Programma

Dit jaar hebben we “Hans & ’t Grietje Sylvia” weer bereid gevonden speciaal voor het ZME Netwerk een spetterend live optreden te komen geven. Dit is vorig jaar zo goed bevallen, dat doen we gewoon nog een keer!
Dit duo (bestaande uit Hans Cornelissen -bekend van GetJazzed- en Sylvia Dekema) speelt op een weergaloze manier covers uit het hele scala van de popmuziek.

Kosten

De eigen bijdrage voor ZME-leden is € 10,-. Hiervoor krijg je de hele avond drankjes, lekkere bijbehorende hapjes en live muziek. Dus een all-inclusive avondje uit!
De eigen bijdrage voor partners van ZME-leden en voor niet-leden bedraagt € 15,-

Wat ons betreft heel graag tot vrijdag 13 december in De Boekanier!

Info
Datum: vrijdag 13 december 2019
Tijd: vanaf 20.00 uur
Locatie: Café De Boekanier, Meppelerweg 1 in Steenwijk

 

Gegevens

Datum:
13 december, 2019
Tijd:
20:00 tot 23:59

Organisator

ZME-netwerk
E-mail:
info@zme-netwerk.nl
Site:
www.zme-netwerk.nl

Locatie

Café De Boekanier
Meppelerweg 1
Steenwijker, 8331 CR Nederland
+ Google Maps

Uitgelichte bedrijven

Sluit Menu

Registraties zijn gesloten voor dit evenement