Zelfstandig met Elkaar
Slider
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Prinsjesdagontbijt 2019

18 september, 2019 van 07:30 tot 09:30

Het Prinsjesdagontbijt Steenwijkerland is 12 jaar geleden ontstaan als een reflectie op Prinsjesdag en is inmiddels uitgegroeid tot een inspirerende netwerk bijeenkomst voor de politiek, het bedrijfsleven en organisaties. Ieder jaar wisselt het thema en wordt er een toonaangevende spreker uitgenodigd.

Het jaarlijkse Prinsjesdagontbijt valt dit jaar op woensdag 18 september en vindt zoals ieder jaar plaats in de Grote of Sint Clemenskerk te Steenwijk. De organisatie bestaat uit de Business Club Steenwijkerland, Kennis Netwerk Steenwijkerland, Zelfstandig Met Elkaar (ZME) en gemeente Steenwijkerland.

Zoals ieder jaar ontvangen wij een spreker tijdens het Prinsjesdagontbijt en dit jaar zijn wij zeer verheugd met de komst van niemand minder dan Cor Hospes. Het thema van zijn lezing zal zijn: “storytelling & content marketing”.

 Cor Hospes is de Nederlandse specialist op het gebied van Storytelling en Contentmarketing. Hij is een veel gevraagd expert in de media (o.a. FD, BNR, NRC, Een Vandaag). Hij schreef verschillende bestsellers over content marketing, storytelling en sociale media. Hospes is een zeer ervaren en gepassioneerd spreker en zorgt voor verhalen die het waard zijn om te delen. Hij houdt niet van marketing blabla en lardeert zijn energieke relaas met talrijke voorbeelden, onverwachte invalshoeken en verrassende ideeën.

Gegevens

Datum:
18 september, 2019
Tijd:
07:30 tot 09:30
Website:
http://www.prinsjesdagontbijtsteenwijkerland.nl/

Uitgelichte bedrijven

Sluit Menu