Zelfstandig met Elkaar
Slider
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Startersbijeenkomst i.s.m. gemeente Steenwijkerland

12 september, 2019 van 19:00 tot 21:30

Op donderdag 12 september organiseert de gemeente Steenwijkerland in samenwerking met Zelfstandig met Elkaar Netwerk een bijeenkomst speciaal voor iedereen die erover denkt een onderneming te starten of net begonnen is met een bedrijf. De bijeenkomst is gratis, maar aanmelden is wel nodig in verband met het aantal beschikbare plaatsen. Aanmelden kan tot en met dinsdag 10 september 2019.

De bijeenkomst wordt verzorgd Janny van ’t Zand van In Verbinding Training en Coaching. Tijdens deze bijeenkomst gaat Janny meer vertellen over de nut en noodzaak van netwerken.

Nut en noodzaak van netwerken voor ondernemers.
Daar is al veel over geschreven en gepraat.  Ik ben al 27 jaar zp’er/ondernemer. Fijn dat onze Gemeente het belangrijk vind om jou als startende ondernemer te steunen.  Netwerken heeft me indirect veel opgeleverd Mijn vader zie vroeger altijd kruiwagens moet je leren gebruiken. Daarmee bedoelde hij wat wij nu een netwerk noemen.  In deze bijeenkomst ga ik met je kijken hoe jij erin staat. En wat je vooral niet moet doen.  Met elkaar delen hoe jij ondernemer geworden bent en hoe jij je de toekomst als ondernemer ziet. Laat je verrassen en geef je op. Ik zie je graag de 12e september.

Aanvullende informatie:

De bijeenkomst gaat door als er minimaal 5 deelnemers zijn. U kunt zich tot en met dinsdag 10 september 2019 aanmelden via www.steenwijkerland.nl/ondernemersbijeenkomsten.

De bijeenkomst vindt plaats van 19 tot 21.30 uur, na aanmelding krijgt u een e-mail met meer informatie. De gemeente Steenwijkerland stimuleert goed ondernemerschap en maakt het daarom, samen met Zelfstandig Met Elkaar Netwerk, mogelijk dat deelnemers deze bijeenkomst gratis kunnen bijwonen. Ook als u niet binnen de gemeente Steenwijkerland woont, bent u van harte welkom.

Gegevens

Datum:
12 september, 2019
Tijd:
19:00 tot 21:30

Locatie

Gemeentehuis Steenwijkerland
Vendelweg 1
Steenwijk,
+ Google Maps

Uitgelichte bedrijven

Sluit Menu