Zelfstandig met Elkaar
Slider
Laden evenementen

« Alle evenementen

  • Dit event is voorbij.

ZME bijeenkomst ‘Zet LinkedIn slim in”

18 april van 19:30 tot 22:00

Je hebt je persoonlijke LinkedIn-profiel op orde en voor je netwerk een goede basis gelegd. Maar welke stappen moet je nu zetten om voor jouw bedrijf het maximale uit LinkedIn te halen? Let wel, op een manier die bij jou past. Je wilt niet leuren of opdringerig overkomen, maar wel je ideale klant helpen met jouw dienst of product.

Iets doen is altijd beter dan niets, maar met een plan behaal je de beste resultaten. Bovendien werk je zelf ook veel efficiënter, waardoor je marketing een stuk leuker wordt. Dat plan is dan ook wat we gaan schrijven tijdens deze bijeenkomst, onder leiding van Amanda Hendriks van Linkjeklant.

Wie is Amanda
Toen Amanda iets meer dan 4 jaar geleden haar bedrijf begon viel het haar al snel op dat andere ondernemers LinkedIn vaak links laten liggen. Niet omdat ze het gevoel hebben dat ze er weinig uit kunnen halen, maar omdat ze niet goed weten hoe. En vaak hebben ze ook niet helder wat je er nu allemaal mee kunt.
Omdat zij vanuit haar marketing-communicatie-achtergrond juist heel veel kansen zag om haar bedrijf beter vindbaar en zichtbaar te maken, is Amanda hier flink mee aan de slag gegaan. Dit viel op; een half jaar later werd ze gevraagd om er een training over te geven. Sindsdien is haar kernactiviteit om andere ondernemers te leren hoe je met LinkedIn kunt verkopen zonder te hoeven “leuren”.

Het doel
Op 18 april gaat Amanda in ongeveer een uur proberen jullie net zo enthousiast te maken voor LinkedIn als zijzelf is. Ze gaat jullie inspireren, maar ook veel praktische tips en voorbeelden geven. Het doel is dat je naar huis gaat met ideeën voor je eigen bedrijf.

We gaan het hebben over:

  • het belang van een goed persoonlijke profiel en waar je daarbij op moet letten
  • én hoe je LinkedIn kunt inzetten om aan nieuwe klanten te komen.

Interactief
Je mag een laptop of groot formaat tablet meenemen en direct meedoen, maar we laten ook alles op een groot scherm zien.

Praktische info:
Datum: donderdag 18 april 2019
Tijd: vanaf 19.30 uur
Locatie: MFC Hoogthij, Oldemarktseweg 117 in Steenwijkerwold
Parkeren: je kunt parkeren bij Hoogthij, mocht dit vol zijn, dan kun je ook parkeren bij SV Steenwijkerwold, Oldemarktseweg 92.

PS: wil jij feedback op jouw persoonlijke LinkedIn-profiel (natuurlijk wel respectvol) van Amanda, meld je dan aan als vrijwilliger door een e-mail te sturen aan secretaris@zme-netwerk.nl, onder vermelding van “feedback LinkedIn’.

Ben je geen lid van het ZME Netwerk? Geen probleem! Ook dan ben je welkom om aan te schuiven en kennis te maken.

Gegevens

Datum:
18 april
Tijd:
19:30 tot 22:00

Organisator

ZME-netwerk
E-mail:
info@zme-netwerk.nl
Website:
www.zme-netwerk.nl

Locatie

MFC Hoogthij
Oldemarktseweg 117
Steenwijkerwold, 8341 SC Netherlands
+ Google Maps
Telefoon:
0521 589229
Website:
http://hoogthij.nl/

Uitgelichte bedrijven

Sluit Menu

Registraties zijn gesloten voor dit evenement